blog

La nevoie cauta o farmacie Timisoara

Zilele trecute, putin bolnav fiind, am pornit la plimbare in cautare de o farmacie timisoara, in orasul meu adoptiv, pentru a imi achizitiona anumite medicamente necesare tratamentului prescis de medicul meu de familie. Recunosc faptul ca nu sunt un adept al mersului la o farmacie timisoara, dar in anumite conditii, putem spune chiar exceptionale, sau cand stim faptul ca doar in aceste locuri gasim ceea ce ne pune cu adevarat pe picioare, practic mersul pe jos. De aceasta data, am pornit catre o farmacie timisoara la recomandarea medicului meu de familie. Sunt de acord cu faptul ca orice persoana are nevoie de un medic de familie si cu care sa fie constient ca trebuie sa aiba o relatie, prin care poate comunica fara probleme.

Pas cu pas, prin frigul de noiembrie, bucuros pentru moment de faptul ca inca nu este zapada, am inceput sa caut aceasta farmacie timisoara si m-am oprit la prima pe care am gasit-o in drumul meu, chiar destul de aproape de casa mea, lucru care a fost destul de convenabil pentru mine deoarece nu sunt adeptul distantelor lungi de parcurs cand merg la cumparaturi. Stim cu totii ca mersul pe jos este sanatos si sunt de acord cu sintagma aceasta dar, nu atunci cand avem probleme de sanatate si pe care le dorim rezolvate cat mai rapid.

Cred ca toti avem idei preconcepute cu privire la o farmacie timisoara, si anume ca in acest loc trebuie sa gasim doar medicamente si nimic altceva. Intrand in acest loc, am ramas suprins de oamenii care lucrau aici, extrem de calzi si binevoitori, dar in acelasi timp de faptul ca am observat ca erau prezentate spre vanzare si produse bio, nu doar medicamente. Chiar nu ma asteptam, deoarece mergeam pe ideea preconceputa ca in acest loc o sa gasesc doar medicamente si nimic altceva, crezand ca produse bio, gasim doar in magazine specializate in asa ceva si care au eventaual personal strict specialializat in acest segment. Uimirea mea a fost cand am intrebat pe un angajat care era disponibil, despre produse bio si acesta mi-a raspuns cu calm si in felul acesta am aflat faptul ca si in acest loc exista un specialist care poate raspunde tuturor cu privire la aceste produse. Am mai aflat de la aceasta persoana si faptul ca in acest loc placut si primitor putem sa gasim totul de la medicamente clasice pana la orice cu privire la produse pentru mamiciproduse tehnico medicaleigiena personalaincaltaminte ortopedica si vitamine suplimente.

Pentru mine, surpriza a fost destul de mare sa aflu acest aspect si recunosc ca aceasta a fost o surpriza destul de placuta. Stim cu totii faptul ca, de exemplu, produsele legate de igiena personala sunt importante si nu trebuie sa lipseasca din uzul nimanui. Carenta in a folosi produse de igiena personala, poate conduce la anumite boli care ne afecteaza viata normala, dar si a celor din jur si nu putem lasa acest aspect sa ne influenteze in vreun fel.

Un alt factor important aflat in vizita mea in farmacie a fost acela ca am descoperit existenta unor produse tehnico medicale despre care credeam ca exista doar in spitale, cum ar fi banalul, dar extrem de important, aparat pentru masurarea glicemiei sau aparatul pentru masurarea tensiunii arteriale. Avand aceste produse, scapam de multe ori de vizita la spital sau la medic si putem urmari singuri starea de sanatate inainte de a merge la un consult.

Recunosc faptul ca dupa ce mi-am achizitionat produsele recomandate de medicul meu de familie, am petrecut mult timp la raionul de produse pentru mamici. Cui nu i-ar place sa petreaca timp aici si mai ales, cui nu ii plac copiii. Acest raion cu produse pentru mamici era bine aprovizionat, cu produse pentru nou-nascuti si pentru copilasi mai mari, toate avand garantia de a oferi in primul rand de un aport important pentru mentinerea sanatatii acestora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *