LIVRARE

  1. Înainte de livrare, toate coletele vor fi confirmate telefonic.
  2. Toate comenzile naţionale din Farmacia online Atena sunt livrate prin serviciul de curierat rapid DPD curier sau prin Posta Romana.
  3. Comenzile locale (doar Timişoara), făcute prin intermediul Farmaciei online Atena, sau telefonic, vor fi livrate de către unul din reprezentanţii Farmaciei sau, în functie de preferinţele clientului, pot fi de asemenea livrate prin servicii de curierat rapid.
  4. Adresa de livrare poate fi diferită de cea cu care v-aţi inregistrat pe site.

Costul livrării:

Livrarea naţionala: Comenzile livrate prin curierat rapid (DPD curier) taxa de expediere este 19* lei/colet. (*Va rugam verificati aici daca localitatea in care se doreste livrarea face parte din lista localitatilor de Zona 0 – resedinte de judet, sau Zona 1, in care acest tarif este valabil. In cazul in care localitatea nu se gaseste in aceste liste, transportul prin curier rapid se va calcula in functie de zona in care se incadreaza pentru livrare. Costul acestuia va va fi transmis telefonic, sau prin email.

In cazul in care coletul este mai greu de 2 kg, se percepe o taxa suplimentara de 5 lei/kg.

Puteti opta pentru livrarea prin Posta Romana, caz in care veti plati doar 14 lei/colet/expediere. (sau 15 lei in cazul unui colet mai greu de 2 kg).

In cazul in care coletul Dvs. contine produse care se pot sparge usor, nu va recomandam transportul prin Posta Romana.

In cazul comenzilor mai mari de 300 lei, livrarea este GRATUITA, si se efectueaza prin Posta Romana. 

In cazul in care doriti livrarea prin curier si in acest caz, va rugam sa mentionati acest lucru in momentul plasarii comenzii, si va vom contacta noi pentru a stabili detaliile in legatura cu comanda Dvs..

Livrarea locala (Timişoara), este de 5 lei în cazul comenzilor sub 100 lei, şi gratuită la orice comenzi peste 100 lei. În cazul în care se doreşte expedierea prin curierat, tariful este de 10 lei/expediere sau gratis în cazul comenzilor peste 200 lei.

De asemenea, clienţii noştri care locuiesc în Timişoara sau pot ajunge la sediul nostru de pe Calea Dorobanţilor, Nr. 20, pot opta să ridice comanda personal, direct din Farmacie, NUMAI dupa ce aceasta a fost confirmata telefonic. In caz de urgenta, va rugam sa ne contactati telefonic!

Pentru ridicarea produselor din farmacie în aceeaşi zi este necesară efectarea comenzii pâna în ora 18:00 a fiecărei zile.

Timpul de livrare:

  • Termenul de livrare in cazul comenzilor expediate prin DPD Curier este de 2-4 zile lucratoare (din momentul confirmarii telefonice). Daca doriti livrarea prin Posta Romana, comenzile vor ajunge la Dvs. in termen de 4-7 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii. 
  • In cazul comenzilor din Timisoara, produsele vor ajunge la Dvs. in 1-2 zile lucratoare.
  • Timpul de livrare este calculat pentru comezile făcute până în ora 18 a fiecărei zile, excluzând zielele de sâmbătă şi duminică, şi sărbătorile legale.
  • Programul de livrare este, de asemenea: luni-vineri 08:00 – 18:00. Nu se livrează în zilele de sâmbăta şi duminică, cât şi în timpul sărbătorilor legale.

Pentru orice fel de intrebari, nu ezitati sa ne contactati la : 0256-225122.
Va multumim pentru increderea acordata!